^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Onderstaand boek rolt over enkele weken van de drukpers:

Wonderland Cover webpagina

 

Klik hier om de afbeelding in groter formaat te bekijken.

Het verhaal in romanvorm begint met de bemensing van Wonderland en gaat verder met het weerstaan van hardnekkige pogingen van Coevorden, de Nederlandse Staat en andere duistere krachten achter de schermen om Wonderland daar weg te hebben.
Want binnen de Europese Unie zit niemand te wachten op een politieke splijtzwam in het hart van die Unie. Gelet op de reputatie van de initiatiefnemers moet tot bijna iedere prijs voorkomen worden dat dit landje blijft bestaan. Een gewelddadige confrontatie met de dreiging van kernwapens is het afschuwelijke vooruitzicht.

De prijs van het boek gaat worden:€ 19,95, exclusief € 3,95 verzendkosten.
Voor wie nu al in tekent op een exemplaar, betaalt maar € 17,50 voor het boek. Zodra het boek van de pers gerold is, krijg je een gesigneerd exemplaar toegezonden of in in goed overlegd overhandigd.
Ben je daarnaast ook deelnemer aan het Solidariteitsfonds van de Reünie, dan kun je een exemplaar ontvangen voor slechts: € 15,-  voor het boek.

Mail je interesse naar luca apestaartje de reunie punt info.
De bijbehorende betaling voor jouw keuze (€ 17,50 of € 15,-, plus al dan niet € 3,95 verzendkosten) kun je overmaken op bankrekening NL06INGB0002930088 ten name van De Reünie onder vermelding van "Wonderlandboek".

Intekenformulier Wonderland 1.1

Blue Flower

Copyright © 2013-2018