^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Waarom?

Het Solidariteitsfonds is in november 2012 in het leven geroepen vanuit de gedachte dat er tal van waardevolle initiatieven zijn, die niet of moeizaam van de grond komen, omdat de financiering een probleem is. Zelfs als het maar om reiskosten, domeinnaam, vrijwilligersvergoeding, enz. gaat, is het heel lastig om voldoende middelen bijeen te harken.

Wie?

Vanuit de gedachte dat vele draadjes een Manshemd maken, is dat fonds in het leven geroepen, waaraan iedereen op vrijwillige basis een bijdrage per maand/kwartaal/jaar kan doen. Vanuit de wetenschap "Wij zijn met velen", is een kleine maandelijkse bijdrage van bijvoorbeeld € 5,- per mens/huishouden al een krachtig middel om initiatieven te ondersteunen. Of stel je eens voor dat duizend mensen een tientje per maand opzij leggen voor het Solidariteitsfonds...... En als wij allemaal onze netwerken, FB en mailcontacten gebruiken om de naamsbekendheid van De Reünie te verspreiden, dan kunnen het er ook duizenden worden!

Wat?

Op dit moment wordt dankzij het solidariteitsfonds een zevental websites "in de lucht" gehouden en zijn nog 6 domeinnamen gereserveerd. Er worden 4 organisaties hetzij financieel, hetzij met reiskosten, vrijwilligersvergoeding, PR middelen, ondersteund. Er wordt een, weliswaar nog provisorisch, provinciaal dekkend netwerk van ondersteuners in maatschappelijke zaken draaiende gehouden.
Maar the sky is the limit als we maar durven vertrouwen op onszelf plus de ander. En samen in onze Kracht gaan staan.

Hoe?

Vul het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina in om vrijblijvend mee te doen. Het bankrekeningnummer is NL06INGB0002930088 ten name van De Reünie onder vermelding van "bijdrage Solidariteitsfonds".

DANK JE WEL!

 

Aanmelden Solidariteitsfonds

Velden met een * zijn verplicht.

refresh

Blue Flower

Copyright © 2013-2020