^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

 Het ondersteuningsteam van de Reünie bestaat uit 7 mensen. Omdat een aantal van hen dit werk graag in stilte en anonimiteit willen doen, hebben we afgesproken dat voor de contacten naar buiten (en omdat ik al decennia actief ben in een breed scala van maatschappelijke organisaties) ik het "gezicht" naar buiten toe vertegenwoordig.
Luca bij Finding Voices

Voor hen die dit gezicht de afgelopen jaren nog niet in Google of You Tube hebben zien opduiken; de Mens er achter luistert naar de naam luca. Dat komt van de doopnaam Lucas; de apostel aan wie het aprocatieve Evangelie van Lucas toegeschreven wordt. Op mijn geboortekaartje uit 1958 stond de naam lukie, maar toen ik sneller begon te schrijven dan mijn schaduw en ook steeds groter groeide, is dat al snel luuk geworden, totdat een aantal jaren geleden intimi mij luca (op zijn Italiaans uitgesproken als -loeka-) gingen noemen en ik dat in mijn correspondentie naar de Staat der Nederlanden ben gaan gebruiken in o.a. mijn soevereiniteitsverklaring aan toenmalig staatshoofd/koningin Beatrix. Voor alle volledigheid: ik stam af uit de families van dinter (mijn vader) en bogaerts (mijn moeder).

Onze missie:
Wij maken ons (al jaren) sterk voor een betere wereld, te beginnen in Nederland. Dat kunnen (en willen) we niet met een klein ploegje mensen doen. Ervaringen in het verleden hebben ons geleerd, dat het reuze moeilijk is om initiatieven vanuit een gelijk gestemd onbehagen/verlangen/wereldbeeld duurzaam voort te zetten. Te vaak gaan ego's een destructieve rol spelen en vallen organisaties, stichtingen of verse initiatieven weer uiteen; soms al dan niet publiekelijkvechtend over de straat rollend. De Reünie wil graag de grote paraplu zijn, waarbinnen en waaronder veel organisaties met behoud van eigen identiteit een plekje kunnen krijgen.

Hoe?
Alleen (en alleen dan!!!) als wij onze medemensen met respect behandelen en benaderen in het besef dat we allemaal mensen zijn met onze individuele ervaringen, pijnstukken en gevoeligheden, die als cellulaire herinneringen in ieders lichaam opgeslagen zijn, dan kunnen wij ons richten op het uiteindelijk doel; die betere wereld.

We hebben (nog) een Facebookpagina Vrije Mens , maar zijn aan het verhuizen naar het censuurvrije (!) decentrale platform Mastodon, waar je na de aanmelding ons kunt vinden onder: @Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DOE JIJ MEE?

Sinds het najaar 2016 zijn we ook op professionele basis actief met enkele van onze juridische adviseurs voor mensen in financiële problemen.
Vanuit de theonomische levensvisie van stichting Xwiljoenen Juridisch Advies begeleiden we mensen met juridische procedures bij rechtbanken.

Blue Flower

Copyright © 2013-2020