^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

 

kopfoto ontmoetingsdag

Maandagmiddag 13 april: "Vrij van 5G blijven, is een kwestie van samenwerken".
Op 3 november werd al duidelijk dat er nog werk te doen is als het om het bundelen van de verschillende actiegroepen gaat. Zeker nu de juridische acties van onze vrienden van Stralingsarm NL effectief blijken te zijn, is het goed om de kennis erachter breed te delen. Soms kan dat via onze Facebookgroep, maar als het om "gevoelige" info gaat, die we niet aan iedere telecomprovider (die natuurlijk ook op FB zitten) willen prijsgeven, dan is een live ontmoeting de beste optie. Daarbij gevoegd dat tegen 5G meer nodig is dan wetteksten, maar ook een dieper gaande kennis van het dubbele gezicht van onze Nederlandse Staat, wordt 13 april weer hoogst leerzaam. Plus het is natuurlijk een beetje ironisch dat uitgerekend op tweede Paasdag (een Christelijk feest) een bijl aan de wortels van de slavernij, in eeuwen stapje voor stapje opgebouwd door het Vaticaan.

Op 3 november werd een voorzet gegeven voor de nieuwe Wilsverklaring. Het woordje "Malta" zal de toen aanwezige deelnemers voldoende indicatie geven van een pittig, maar interessant onderwerp. Het raakt het 5G thema ook, want zolang we door hebben in welke juridische relatie de Staat der Nederlanden tot ons staat, is het vechten tegen 5G als het ware een gevecht met een hand op de rug. Oftewel, op halve kracht. Nog afgezien van de menselijke voordelen voor een ieder van ons, die met de Wilsverklaring zijn of haar vrijheid kan herwinnen.

2019 was een proefjaar voor Artabana; onze eigen alternatief voor een traditonele "zorgverzekering". We kijken niet alleen terug, maar vooral ook vooruit. Want ook hier heeft (alweer!) de Wilsverklaring alles van doen met bijvoorbeeld de verplichte zorgverzekeringspremie. Geld wat nu nog in een duur regulier systeem gaat met miljoenebonussen en een bijna afschuw voor alternatieve behandelwijzen. Over wat er allemaal mogelijk is en nog kan worden, gaat deze middag.


Ook is natuurlijk het boek "Wonderland 1.1" verkrijgbaar voor € 20,-. Zodoende hoeven er geen extra kosten voor verzending gemaakt te worden.
Proefdrukexemplaar Wonderland 1.1.web
Ook het boek "De Soevereine Mens" waar in iets meer dan 200 pagina's de basisprincipes uitgelegd worden achter de Wilsverklaring, het claimen van de naam, de Natuurlijk Persoon, etc., is er verkrijgbaar.

Uiteraard is er ook weer plek voor de Zeepkist = 15 minuten spreektijd om een onderwerp naar jouw keuze onder de aandacht te brengen.

De ontmoetingsdag wordt zoals altijd gehouden in dorpshuis "Oase" in Wijchen (bij Nijmegen), Graafseweg 570, 6603 CL.
De koffie is bruin vanaf 12.30 uur. We beginnen rond 13.00 uur en eindigen rond 17.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om
in kleinere kring met elkaar een lekkere pannenkoek te nuttigen bij de buurman "Olleke Bolleke". (we reserveren
collectief een tafel tijdens de Ontmoetingsdag als we weten hoeveel er mee gaan).

De bijdrage in de kosten van zaalhuur, organisatie, etc. bedraagt € 10,- per mens.
Deelnemers aan ons Solidariteitsfonds hebben uiteraard vrij entree.
Betalen kan contant bij binnenkomst of per bank op rekeningnr. NL06INGB0002930088 van De Reünie.
Graag even datum ontmoetingsdag vermelden en de naam voor wie betaald wordt.
Aanmelden kan eenvoudig via het aanmeldformulier onderaan deze pagina; je ontvangt dan direct een
bevestiging van je aanmelding.


Een aantal presentaties en geluidsopnamen van eerdere ontmoetingsdagen vind je  op onze archiefpagina.

 Aanmelden Ontmoetingsdag

Velden met een * zijn verplicht.

 

 

 

 

 

 

 

Blue Flower

Copyright © 2013-2018