^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Iedere actie tegen een persoon, bedrijf of overheidsinstantie begint met een aangifte tegen hem, haar of die instantie. Begin daarbij zo hoog mogelijk in de hierarchie. Bij een ministerie is dat de minister en de staatssecretaris. Bij een gemeente zijn dat de gemeenteraadsleden. Bij een telecomprovider zijn dat de directieleden. Probeer zo mogelijk de woonadressen te vinden. Een strafaangifte die bij iemand thuis ontvangen wordt, maakt altijd meer indruk als op het bedrijfsbureau van een willekeurige secretaresse. Idem dito bij politici. Hoe verleidelijk het ook is om met 1 druk op de knop alle 150 leden van de Tweede Kamer tegelijk te mailen; juridisch is het absoluut niet effectief. Bovendien, als we verderop in de procedure schade gaan claimen, is het handig om via een deurwaarder direct (executoir) beslag te laten leggen op huizen, auto's en andere waardevolle spullen, dus probeer achter woonadressen te komen.
Dat betekent dat wij altijd blij zijn met adressen van.... Mail ons dan gerust op: stralingsarm punt nederland apestaartje protonmail punt com; wij stellen de adressen weer beschikbaar in ons grote netwerk.

Klik hier om de voorbeeldbrief Strafaangifte te downloaden. (Deze is voor minister Eric Wiebes en staatssecretaris Mona Keijzer van het ministerie van Economische Zaken.

Blue Flower

Copyright © 2013-2018