^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Hier is veel te vertellen over bevriende organisaties en initiatieven.

Op andere pagina's van deze website ben jer al een paar tegengekomen:

  1. Veel actueler door snel schakelen, feedback en suggesties dan een website kan zijn, is onze Facebookpagina Vrije Mens .
  2. Wil je eens verdiepen in wat er zoal in de juridische wereld om gaat en wie waar werkt, neem dan eens een kijkje op Mr. Online
  3. Ben je benieuwd waarom "aanslagen" en bekeuringen altijd in hoofdletters geschreven worden? Of waaraom de overheid jou als staatsburger en melkkoe beschouwd, omdat de Nederlandse Wet geen Mensen, maar alleen PERSONEN kent? Op Ik Claim Mijn Naam wordt uit de doeken gedaan waarom dit is en waarom de mensenrechten in dit land geen wettelijke basis hebben.

 In onze workshops met de bijbehorende voorbeeldbrieven wordt niet alleen vaak verwezen naar het Gelijkheidsbeginsel, art. 1 van onze Grondwet, maar ook naar de veelgeprezen uitzending van VPRO "Tegenlicht", waarin glashelder uiteen gezet wordt hoe onze "volksvertegenwoordigers" NIETS nalaten, nagelaten hebben en in de toekomst na zullen laten om hun rijke vriendjes met geheime belastingakkoorden duizenden miljarden euro's toe te schuiven en tegelijkertijd hun kiezers confronteren met de ene bezuiniging na de andere. De uitzending is hier terug te zien:
http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2012-2013/tax-free-tour.html

Vrijstaat Wonderland is de naam van het soevereine staatje, wat op 21 september 2015 uitgeroepen is op een strook land tussen Nederland en Duitsland. We willen daar in de toekomst experimenteren met radicaal andere ideeën over hoe je een land(je) kunt runnen. Helaas zijn Nederland en Duitsland zeer beducht voor deze politieke splijtzwam en wordt politiegeweld niet geschuwd om ons uit ons land te verjagen.

Op de startpagina van de website kun je lezen dat juridisch de Staat der Nederlanden geen wettig bestaan kent, maar door voortdurende oorlogshandelingen na 1795 aan ons opgedrongen is. Volgens het internationaal staatsrecht en het volkerenrecht behoort ons land nog steeds toe aan de Bataafse Republiek. Maar er zal nog heel wat water door de Maas stromen, voordat iedere Nederlander begrijpen kan welke ongelofelijke potenties dat aan ons, bevolking, bieden kan.

Begin 2015 hadden wij het lumineuze idee om met de wanvertoning rondom de vliegtuigramp MH-17 tegelijkertijd de hypocriete moraal van de politiek aan de kaak te stellen met een burgerinitiatief. Wellicht enigszins naief dachten wij met gemak 40.000 handtekeningen bijeen te krijgen, als we de miljarden aan geheime belastingakkoorden zouden verdelen onder de nabestaanden van de slachtoffers uit de MH-17 ramp en onder alle belasting betalende Nederlanders.
Met een grote mailcampagne onder bijna 8000 adressen en publiciteit op collega-websites hoopten wij in het hol van de weg  kijkende "volksvertegenwoordigers" (de Tweede Kamer) een aantal rake zaken te kunnen benoemen. Echter, die 40.000 handtekeningen zijn nog niet binnen.
burgerinitiatief MH-17

 

Blue Flower

Copyright © 2013-2018