^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

22 januari 2020:
Vandaag diende bij Gerechtshof Arnhem de principiële kwestie "Is de Vrije Mens belastingplichtig?", welke al enige tijd loopt. In december 2018 beschikte rechtbank Arnhem bij monde van rechter dhr. A.M.F. Geerlings dat de (belasting)wetgeving alleen natuurlijke personen kent en dat daaruit voortvloeit dat burgers belastingplichtig zijn, omdat de wet geen Mensen "kent".
Met andere woorden: de Nederlandse Wet kent geen mensen; alleen Personen.
Vandaag hebben wij in Hoger Beroep tegenover de rechters  mevr. L.B.M. Klein Tank, dhr. A.J. Kromhout en dhr. M.G.J.M. van Kempen nogmaals met geboorteakte, een Wilsverklaring en de uitleg over de hierarchie in rechtssystemen, betoogd en geëist als Mens erkend te worden. Tevergeefs!!!
De 3 redelijk intelligent ogende raadslieden hielden vol dat er geen Mens tegenover hen zat, alle bewijzen ten spijt. Tegen zoveel blind vooroordeel en vooringenomenheid past alleen maar een wraking.
Over ca. 2 weken komt er een zitting van de wrakingskamer en hier zullen wij, gewapend met een prikpen voor een glucosemeting, de 3 rechters van de wrakingskamer vragen of een Natuurlijk Persoon (= een juridisch bedenksel van de Staat der Nederlanden) kan bloeden........

Blue Flower

Copyright © 2013-2020