^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 22 gasten en geen leden online

25 september 2019,

De haat/liefde-verhouding met Facebook duurt voort. Blijkbaar krijgt onze aansprakelijkstelling voor partijen, betrokken bij 5G, teveel aandacht, want vandaag werd ik weer middenin een post eruit gegooid. Opnieuw inloggen ging niet: alweer had FB verdachte activiteiten op mijn account waargenomen, dus ik moest mijn identiteit bevestigen. Vervolgens moet je je wachtwoord vernieuwen. Gedaan. Opnieuw inloggen. Weer nieuw wachtwoord invoeren. Gedaan en moest weer opnieuw inloggen. En dan log ik in en blijft de pagina zonder foutmelding steeds weer terugkeren naar de inlogpagina. Oftewel; je komt er niet meer in. En wie kun je bellen? Wie kun je mailen?

We zijn al langer bezig met het afbouwen van onze aanwezigheid daar. Zie onze berichten over gedecentraliseerde nieuwmedia als Mastodon.nl . Geen centraal platform meer, waar censuur en afwezigheid van contactpersonen hoogtij vieren. Blijkbaar moet het er nu echt van komen.
Het enige wat jammer is, is dat veel van de 5G achterban wel via het gratis FB communiceert.
Maar te vaak zijn onze berichten zogenaamd in strijd met de richtlijnen van FB, te vaak wordt ik eruit gegooid en veel te vaak moet ik alsmaar weer nieuwe wachtwoorden aan maken. Dus wie weet probeer ik morgen nog eens in te loggen. En anders maar niet. Dan weet je nu waarom. Volg ons dus op Mastodon; dat kan eenvoudig door op deze link te klikken.

Blue Flower

Copyright © 2013-2020