^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

16 september 2019:
Als vervolg op het bericht van gisteren, is nu aan alle wethouders van Apeldoorn vanuit Stralingsarm NL het advies verzonden om vooral niet in te stemmen met een overeenkomst met RadioLED. Wethouder Willems, die communicatie in de portefeuille heeft, hebben we er aan herinnerd hoeveel negatieve publiciteit zijn collega-wethouder in de gemeente Utrechtse Heuvelrug vorig jaar kreeg, toen hij aldaar alle lantaarnpalen ter beschikking wilde stellen voor 5G (en bakzeil moest halen). Bij een  wethouder namens Groen Links is gerefereerd aan het standpunt van de landelijke partij. De andere vier wethouders hebben we in overweging gegeven minstens te wachten tot de Gezondheidsraad haar nieuwe onderzoek naar de gezondheidsrisico's afgerond heeft.
Als de wethouders verstandig zijn, dan raadplegen ze minstens even de griffie van de gemeenteraad. Die kan ze dan vertellen dat wij gebruik willen maken van ons spreekrecht in de gemeenteraad.
Morgen is er alvast een bijeenkomst met een aantal mensen van grote websites en drukbezochte social media. Ons is er alles aan gelegen om een krachtig, niet mis te verstaan signaal af te geven aan niet alleen Apeldoorn, maar alle 5G adepten.

Blue Flower

Copyright © 2013-2020