^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 220 gasten en geen leden online

25 augustus 2019:
Praten we over cryptocurrency, dan denken mensen algauw aan Bitcoins; de oudste variant en al jaren goed voor heel veel  geruchten. Zowel over de enorme koersschommelingen als over hoeveel gevaarlijke lieden met dit onzichtbare betaalmiddel hun slag konden gaan.
De koersschommelingen zijn er nog steeds; al gaat de munt al jaren omhoog en dans inmiddels rond de € 10.000 per stuk. Dat het een onzichtbaar betaalmiddel is, is inmiddels wel achterhaald. Achter de meeste bekende cryptomunten zitten inmiddels hele grote spelers en, al dan niet, banken en overheidsorganisaties. Iets waar Vrije Mensen met gefronste wenkbrauwen naar kijken. Praat je over 100% onzichtbaar; dan praat je over Monero.
Maar...... ga jij braaf naar een Nederlands platform, waar je Monero's kunnen kopen, dan begint het met een hele lijst van persoonlijke gegevens, voordat je een account krijgt. Uiteraard willen ze ook jouw bankrekeningnummer. Dus dan kun je net zo goed van de daken schreeuwen dat je in cryptomunten handelt en de inspecteur der belastingen aanschrijven. Buitenlandse platforms zijn in de regel niet veel minder streng; al kun je op veel plekken met een creditcard betalen (die altijd aan je bankrekening gekoppeld is!). Niet dus!
Het vergt wat meer speuren en zelfs een klein stappenplan, maar risicoloos kun je beginnen met alvast een ruilplatform, voordat je gaat kijken waar je Monero's gaat kopen. Wie geïnteresseerd is, zou eens een kijkje kunnen nemen op dit platform .

Blue Flower

Copyright © 2013-2018