^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 38 gasten en geen leden online

30 juli 2020
Met grote tevredenheid kijken we naar het aantal aanmeldingen van de online cursus Vrije Mens in Wording.
Nadat het spoor met het claimen van de naam in dit land onvoldoende effect sorteerde, is er al enige tijd halsreikend uitgekeken naar de nieuwe procedure, die onder de codenaam "Malta" al sinds september 2019 rondging.
Ook vanuit de alternatieve media is er belangstelling om over de cursus te berichten, dus het ziet er naar uit dat deze periode van een maatschappelijke Coronoa-crisis meer mensen de ogen open gaan.

19 juni 2020:
Ongeacht wat de Kort Geding-rechter vandaag, terwijl dit artikel geschreven wordt, beslist, mag een ieder met een protestbord in Den Haag als eenling demonstreren. Overal waar hij/zij wil gaan en staan.
Misschien is het wel veel effectiever als 10.000 eenlingen overal door Den Haag zwerven met borden als dat zij samengepakt op een weiland, Malieveld genaamd, staan waar de NOS staatspropaganda toch geen aandacht aan zal besteden.

26 maart 2020:
De menselijke tragedie hoeft hier niet verder belicht te worden; een ieder maakt het dagelijks in zijn of haar omgeving mee.
Het is betreurenswaardig dat krachten achter de schermen misbruik van deze situatie door hun eigen agenda door te drukken.
Voort bordurend op een spannende film uit 1995 "Twelve monkeys", wordt in een documentaire uitgelegd hoe de huidige
situatie aangegrepen wordt om de agenda van het Transhumanisme uit te rollen; de "robotmens" onder totalitaire controle:
Klik hier voor het Engelstalige artikel en de bijbehorende documentaire.

20 mei 2020
Hoewel er eigenlijk al genoeg te vertellen over alle zin en onzin rondom de Coronacrisis, concentreren we voor nu op de weg om als Vrije Mens de gevolgen van deze crisis zoveel mogelijk te kunnen bezweren.
Want terwijl in Zweden de maatregelen verstandig en effectief toegepast worden, zitten wij hier in Nederland met een gecontroleerde lock down, die al meer dan 92 miljard euro is gaan kosten.
Kosten waarvoor de belastingbetaler vroeg of laat voor op gaat draaien.
Terwijl wij als Vrije Mensen niemand gemandateerd hebben om namens ons die onverstandige lock down in te stellen en tot op heden te handhaven (terwijl Zweden aantoont dat het zonder economische schade ook kan).

Ons "toverwoord" heet Wilsverklaring.
Alleen de bijbehorende kennis kunnen wij niet voor jou erbij toveren. Dat vraagt enige studie.
Misschien dat die lock down je nu de tijd geeft om eens te lezen in de Nederlandse vertaling van de Duitse ervaringsdeskundige Hans Xavier Meier.

26 november 2020:
Meer dan 800 x heeft "ons" Staatshoofd sinds 2011 een Wilsverklaring ontvangen met daarin het bewijsmateriaal dat de zogenaamd "vlucht" van Wilhelmina en haar regering naar Engeland op 13 mei 1940 doorgestoken kaart was. Ook het ministerie van Algemene Zaken (van Mark Rutte) en dat van Justitie hebben afschriften daarvan ontvangen. We hebben aangetoond dat het ook in strijd was met de toenmalige grondwet en dat staatsrechtelijk de Staat der Nederlanden met die "vlucht" ophield te bestaan. Adolf Hitler kreeg een kant en klaar Nederlands regeringsapparaat in de schoot geworpen, wat gezagsgetrouw de nieuwe Duitse wetten accepteerde en uitvoerde. Ten koste van tenminste 102.000 Joodse mensen, die via het door de Nederlandse regering al voor 1940 ingerichte kamp Westerbork naar de concentratiekampen gingen. En na de oorlog kwam Wilhelminia en haar regering terug, alsof er niets aan de hand was en regeerde gewoon door! Hoe achterbaks om nu net te doen, alsof het allemaal heel vreselijk was en "excuses" aan te bieden en tegelijkertijd via het nog altijd van kracht zijnde Reich Concordaat 1933 via verschillende anonieme trusts anno 2020 nog steeds te profiteren van de winsten op destijds gestolen Joodse gelden en eigendommen.

 

Blue Flower

Copyright © 2013-2020