^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 27 gasten en geen leden online

7 november 2019:
Gisteren hebben we in het landelijk ondersteuningsteam van De Reünie de geslaagde ontmoetingsdag van 3 november geëvalueerd.
Naast de hoge opkomst was ook de "honger" naar informatie en samenwerking hoopgevend.
Plus een ieder raakte meer en meer ervan doordrongen, dat 5G veel breder is dan alleen maar de uitrol van een nieuwe mobiele techniek. Er gaat een obscure wereld van machtszoekers onder verschuilen, die de techniek nodig hebben voor nog meer totalitaire controle.
Om beter te kunnen schakelen en om ook naar de buitenwereld via flyers kernachtig te kunnen communiceren, gaan we stichting Stralingsarm NL met een eigen website uitrusten. Een domein is vastgelegd, evenals een hostingabonnement bij Webreus.
De opdracht voor een webdesign is verleend, waarbij we inzetten op heldere (juridische) informatie en vooral ondersteuning van landelijke en gemeentelijke initiatieven middels voorbeeldbrieven. November wordt weer een boeiende maand!

21 oktober 2019:
De kracht van het hoofdelijk aansprakelijk stellen van raadsleden met zoveel mogelijk machtigingen is duidelijk.
Ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat dit middel steeds effectiever wordt, naarmate er meer mensen mee doen.
Vergelijk het maar met de boerenprotesten: 2 grote massale manifestaties hebben de boeren definitief op de kaart gezet.
Juist omdat iedereen mee deed.

Vanochtend kreeg ik bericht van de secretaris van de wethouder dat er uitgesteld wordt tot "ergens" in november.
Ze wachten nog op informatie van RadioLed.
Voor ons een reden om RadioLed ook alvast een pittig briefje te sturen met een aansprakelijkheidsclaim voor onze gemachtigden.
https://apeldoorn.raadsinformatie.nl/document/8075891/1/Raadsbrief%20uitstel%20ondertekening%20overeenkomst%20RadioLed

14 oktober 2019:
Zojuist, nog net op de dertiende oktober, ging onze nieuwste Vrijbrief viraal.
Naar steeds meer mensen, die graag geïnformeerd willen worden over wat we zo allemaal doen.
De laaste berichten zijn over 5G gegaan; of beter gezegd, over veroorzakers van schade aansprakelijk stellen.
Maar hoe werkt dat (juridisch) nou precies?
Dat gaan we op de ontmoetingsdag van zondagmiddag 3 november haarfijn uitleggen.
Via 3 grote agendapunten, maar met nog veel meer, waarover je hier kunt lezen.

En wil je graag lezen wat er  in de Vrijbrief staat, kun je hem op onderstaande link vinden en je er zelfs voor aanmelden:
https://mailchi.mp/6a3d4c087151/3-november-ontmoetingsdag-veel-belangrijke-info

17 oktober 2019:
Nu we in Apeldoorn succes boeken en aldaar 5G (nog) uitgesteld wordt, krijgen we verzoeken uit Arnhem, Enschede, Borger Odoorn, Maastricht en Ede om ook daar de succesformule toe te passen. Waaraan we maar wat graag voldoen. Daarom wordt het agendapunt op de ontmoetingsdag van 3 november steeds groter, omdat we uit zoveel mogelijk gemeentes mensen uitnodigen te komen. Maar ook hebben we inmiddels het machtigingsformulier aangepast, zodat het nog beter toegespitst is om door zoveel mogelijk mensen gebruikt te kunnen worden.
Doe jij ook mee?
Klik hier om het machtigingsformulier te downloaden.

3 oktober 2019: In de bijeenkomst was er natuurlijk veel aandacht voor de juridische strijd van Stralingsarm NL tegen 5G, wat zich nu toespitst op de gemeente Apeldoorn, maar snel genoeg over zal schakelen naar de Tweede Kamer, zodra daar een negatief besluit gevallen is over de Wet Telecommunicatie 2019. Om de dure procedures bij de rechtbanken te kunnen bekostigen, moet de kas natuurlijk voldoende gevuld zijn. Dat is een kwestie van publiciteit natuurlijk, maar ook van logistiek om alle bijdragen, machtigingen en maitljes met vragen te kunnen behappen. In dat opzicht is het organiserende werk voor Artabana bijna kinderspel. Al willen we ook dat thema in alle 5G hectiek niet verloren laten gaan, dus het staat met een tweede stip op de ontmoetingsdag van 3 november. Minstens zo belangrijk, omdat ook in rechtszaken onze Wilsverklaring cruciaal is (ook bij 5G) is het derde thema op de ontmoetingsdag de aangepaste Wilsverklaring, waarbij het OST ernaar streeft deze uiterlijk 3 november digitaal ter beschikking te kunnen stellen. We eindigen dit nieuwsbericht met aandacht te vragen voor onderstaande URL: https://www.dereunie.info/documents/5G/Toelichting_juridische_procedures_en_machtigingsformulier.pdf

Blue Flower

Copyright © 2013-2018