^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Het is veel Nederlanders (en ons dus ook) een doorn in het oog hoe die premies voor de ziektekostenverzekering alsmaar stijgen en de zorgverzekeraars zelf miljardenwinsten maken.
Hoe kan het überhaupt dat de Staat ons zou kunnen dwingen een contract af te sluiten met een commerciële onderneming? Dus hoog tijd voor enig juridisch verweer. Maar ook voor een alternatief in de vorm van een groepsverzekering, in beheer van kleine lokale groepjes mensen. Dit model functioneert onder de naam Artabana al jarenlang in Duitsland en Zwitserland. Maar voor Nederland moet wel eerst een horde genomen worden, genaamd Zorginstituut NL (een nieuwe naam voor het onmenselijk optredende College voor Zorgverzekeringen).
In een stap voor stap uitgelegde procedure wordt met kant en klaar downloadbare voorbeeldbrieven uitgelegd hoe je op kunt komen voor een Gezondheidsverzekering (!), waar zowel de reguliere zorgverzekeraars als het Zorginstituut NL nog een punt aan kunnen zuigen. De uitgebreide PowerPointpresentatie leert je hoe je in kunt loggen op het voor publiek afgesloten deel van de site en hoe de je gewenste voorbeeldbrieven aan maakt.

Ga terug naar de pagina Digitale Workshop

Blue Flower

Copyright © 2013-2020