^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Het uitbenen en nog dieper in de schulden brengen van mensen in financiële problemen is big bussiness aan het worden. Meer dan 40.000 commerciële ondernemingen verdienen er een dikbelegde boterham mee door, vaak op mensonwaardige wijze en met extra schulden als gevolg, "wanbetalers" te belagen.
En dan hebben we het niet over profiteurs of oplichters, maar over tienduizenden mensen die door allerlei persoonlijke omstandigheden zoals ziekte, ontslag, faillissement, echtscheiding, etc. in  een positie kwamen, dat de alsmaar oplopende schulden niet meer te behappen zijn.
Juist voor die mensen hebben we een juridische procedure ontwikkeld om tot een redelijk vergelijk te komen met de schuldeisers. In een stap voor stap uitgelegde procedure wordt met kant en klaar downloadbare voorbeeldbrieven uitgelegd hoe je je staande kunt houden tegen de geldwolven en tegelijkertijd over een redelijk aflossingsmodel in dialoog kunt gaan.
Een uitgebreide PowerPointpresentatie legt uit hoe het stappenplan precies werkt, legt ut hoe incassobureau's en (belasting)deurwaarders werken en hoe je met de voorbeeldbrieven bijtijds de lont uit het kruitvat kunt trekken.

Terug naar de pagina Digitale Workshop

Blue Flower

Copyright © 2013-2020